CoolUnite gør en kæmpe indsats for syge børn

Udgivet den 10-07-2024  |  kl. 12:33  |  

CoolUnite er en velgørenhedsorganisation med fokus på at støtte danske børn, der står overfor store udfordringer og sygdomme. I år har Obsidian.dk deltaget i CoolUnite's velgørenhedsinitiativ "SuperDysten" for at samle penge ind til Danmarks børnehospicer. Dette samarbejde demonstrerer, hvordan virksomheder kan tage socialt ansvar og bidrage til samfundet.

CoolUnite's formål og indsats

CoolUnite er dedikeret til at forbedre livskvaliteten for børn, der har det svært på grund af alvorlige sygdomme eller andre udfordringer. Gennem samarbejde med virksomheder, fonde og individer, arbejder organisationen på at rejse penge og øge bevidstheden om børns behov. Deres mål er at bringe glæde, lindring og støtte til de berørte børn og deres familier.

SuperDysten: en velgørenhedskonkurrence på NOVA FM

Et af CoolUnites mest markante initiativer er "SuperDysten". Denne årlige begivenhed, som sendes på NOVA FM, er en konkurrence mellem danske virksomheder, der dyster om at samle flest penge ind til fordel for børnehospicer i Danmark. SuperDysten 2024 finder sted alle hverdage på NOVA FM i en begrænsede tidsperiode. Målet med konkurrencen er at rejse midler og skabe opmærksomhed om børnehospicernes arbejde, samtidig med at det opfordrer virksomheder og offentligheden i en fælles velgørenhedsindsats.

Obsidian.dk's bidrag

I år 2024 deltager Obsidian.dk i SuperDysten, og de har skiftet fokus fra deres daglige arbejde med digital marketing til at støtte denne vigtige sag. Obsidian.dk er kendt for deres ekspertise indenfor digital marketing, men i denne konkurrence har de valgt at fokusere på at samle penge ind til børnehospicerne i Danmark. Det er Børnehospice Lukashuset og Børnehospice Strandbakkehuset.

Obsidian.dk har arrangeret en række kreative aktiviteter for at rejse penge. Blandt disse aktiviteter var salg af  sponsorater til virksomheder, som derimod fik eksponering igennem Obsidian.dk.Denne kollektive indsats blandt en række virksomheder har resulteret i en betydelig økonomisk støtte til den samlede indsamling.

SuperDysten 2024's resultater

De otte deltagende virksomheder i år 2024 har tilsammen rejst 195.000 euro. Disse midler vil blive doneret til Danmarks to eneste børnehospicer, hvor de vil blive brugt til at forbedre faciliteterne og skabe omsorgsfulde og støttende rammer for børnene og deres familier. 

Fremtiden for CoolUnite og SuperDysten

CoolUnite planlægger at fortsætte med SuperDysten og andre velgørenhedsaktiviteter for at støtte børn i nød. Med et stærkt netværk af samarbejdspartnere og en dedikeret indsats håber de at kunne gøre en endnu større forskel i fremtiden. Ved at engagere flere virksomheder og enkeltpersoner håber CoolUnite at kunne udvide deres rækkevidde og indvirkning, således at endnu flere børn og familier kan få den støtte og hjælp, de har brug for.

Virksomheder, der har støttet Obsidian.dk og indsamlingen til Superdysten er: 

 

Rabatkongen.dk/ 

Rabatkongen tilbyder de nyeste rabatkoder og tilbud, så du kan spare penge på dine online køb hos danske webshops. Find en bred vifte af aktive rabatkoder og få mest muligt ud af dine penge.

 

Nickbrix.dk/ 

Bliv klogere på affiliate marketing, hjemmesider, SEO, at tjene penge, og meget mere sammen med mig.

 

Linkwiz.dk/ 

Linkwiz hjælper virksomheder med at forbedre deres online synlighed gennem effektiv linkbuilding og SEO-strategier. Få professionel rådgivning og skræddersyede løsninger til at øge din hjemmesides trafik.

 

Gloriamundicare.com/ 

Gloria Mundi Care tilbyder innovative hjælpemidler og produkter designet til at forbedre livskvaliteten for mennesker med særlige behov. Udforsk et omfattende udvalg af produkter, der fremmer uafhængighed og komfort på Gloria Mundi Care.

 

2trendy.dk/ 

2trendy.dk er din go-to webshop for moderne herretøj og accessories fra populære mærker. Shop de nyeste trends og opdater din garderobe med stilfulde items.

 

Kids-world.com/ 

Kids World tilbyder et stort udvalg af børnetøj, sko og tilbehør fra kendte mærker, så dine børn kan klædes smart og komfortabelt. Udforsk Kids World's kvalitetsprodukter og find det perfekte outfit til enhver lejlighed.

 

Algerensning.dk/ 

Algerensning specialiserer sig i effektiv algebekæmpelse og rengøring af udendørs overflader for private og erhverv. Få din ejendom til at se ny ud igen med professionelle algerensnings-tjenester.

 

Grydeguru.dk/ 

GrydeGuru tilbyder et bredt udvalg af kvalitets gryder, pander og køkkenudstyr fra kendte mærker til både amatør- og pro-kokke. Find det perfekte køkkenudstyr til dine kulinariske eventyr hos Grydeguru.dk.

 

Tembo-safari.dk/ 

Tembo Safari arrangerer unikke og uforglemmelige safarirejser til nogle af Afrikas mest spektakulære destinationer. Oplev Afrikas vilde dyreliv og naturskønne områder med skræddersyede safari-rejsepakker fra Tembo Safari.

 

Lotusrejser.dk/ 

Lotus Rejser tilbyder autentiske og inspirerende rejseoplevelser til Asien med fokus på kultur, natur og afslapning. Udforsk det bedste af Asien med Lotus Rejsers nøje udvalgte rejsepakker og ekspertise.

Amp99.dk/ 

AMP99.dk er førende inden for lyd- og lysudstyr til både private og professionelle arrangementer. Find alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte stemning med AMP99.dk's omfattende udvalg af udstyr.

 

Cosmolaser.dk/ 

Cosmo Laser tilbyder avancerede laser-behandlinger inden for skønhed og hudpleje, der sikrer synlige og langvarige resultater. Opdag en ny verden af skønhedsbehandlinger

 

Elselskab.dk/ 

Elselskab hjælper dig med at finde det bedste og billigste elselskab ved at sammenligne priser og vilkår fra forskellige udbydere. Skift elselskab nemt og spar penge på din elregning med Elselskab.dk.

 

Kikkert-shoppen.dk/ 

Kikkert-shoppen.dk tilbyder et bredt udvalg af kikkerter og optisk udstyr til både amatør- og professionel brug. Find den perfekte kikkert til dine behov, uanset om det er til fuglekiggeri, jagt eller astronomi.

 

Alarmsystemer.dk/ 

Alarmsystemer.dk leverer professionelle og pålidelige alarmsystemer, der sikrer optimal beskyttelse til hjem og virksomheder. Tjek Alarmsystemer.dk's sortiment og find den rette sikkerhedsløsning til dine behov.

 

Nicetapet.dk/ 

Nicetapet tilbyder et stort udvalg af moderne og klassiske tapeter, der kan forvandle ethvert rum i dit hjem. Find det perfekte tapet til dit hjem og skab en unik atmosfære med Nicetapet.dk.

 

Noerresnedekafferisteri.dk/ 

Nørresnede Kafferisteri præsenterer håndristet kvalitetskaffe med fokus på smag og bæredygtighed. Oplev en verden af udsøgte kaffesorter og bestil direkte fra Nørresnede Kafferisteri.

 

Bedst.dk/ 

Bedst tilbyder grundige anmeldelser og sammenligninger af produkter, så du kan træffe de bedste købsbeslutninger. Læs uvildige test og find de bedste produkter på markedet.

 

Bliktud.dk/ 

Bliktud specialiserer sig i unikke og stilfulde vandhaner og tilbehør til køkken og bad. Udforsk Bliktuds udvalg af designerhaner og giv dit hjem et moderne og funktionelt touch.

 

D-s.dk/shop/category/sikkerhedsudstyr-sikkerhedssko-153 

D-S Sikkerhedsudstyr tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedssko, der sikrer maksimal beskyttelse og komfort på arbejdspladsen. Find de rette sikkerhedssko til dine behov.

 

D-s.dk/shop/category/sikkerhedsudstyr-andedrtsvrn-stvmasker-23 

D-S Sikkerhedsudstyr leverer pålidelige åndedrætsværn og støvmasker, der beskytter mod farlige partikler og skadelige stoffer.

 

Dodsbo-hjelpen.dk/ 

Dødsbo Hjælpen tilbyder professionel rydning og håndtering af dødsbo, så du kan fokusere på at tage afsked. Få hjælp til at rydde og sortere dødsboet med omsorg og respekt fra Dødsbo-Hjelpen.dk.

 

Dodsbo-hjelpen.dk/rydning-af-dodsbo/ 

Dødsbo Hjælpen specialiserer sig i skånsom og effektiv rydning af dødsbo, med fokus på omtanke og diskretion. Overlad rydning af dødsboet til erfarne fagfolk og få ro i maven.

 

Paraplybutik.dk/ 

Paraplybutik tilbyder et stort udvalg af stilfulde og funktionelle paraplyer til enhver smag og lejlighed. Find din nye favorit paraply og vær forberedt på alt slags vejr.

 

Boligi.dk/ 

Boligi giver dig adgang til boligannoncer og markedsdata, så du kan træffe informerede beslutninger om køb og salg af ejendomme. Find dit drømmehjem eller få indsigt i boligmarkedet.

 

Udgivet af: Penge