NPinvestor.dk
Torsdag den 28.03.2024

Kære investor,

Du har tidligere købt Axel Steuch' bog om investering - "Vinderstrategier i Aktiemarkedet". Derfor vil vi gøre opmærksom på, at bogen nu udkommer i en ny og opdateret udgave med helt ny og relevant information til investorer.

Aktiemarkedet i 2018 har været meget svingende og mange har taget store tab. Det er ikke altid nødvendigt! Og hvad bringer det nye aktieår 2019?

"Vinderstrategier i Aktiemarkedet" er den perfekte måde for investorer at forberede sig på nye udfordringer i 2019 aktiemarkedet!

Det nye indhold går i dybden med 30 års konjunkturudvikling i det danske aktiemarked foruden også at gennemgå det amerikanske marked til sammenligning

Det giver et godt billede af potentiale og risiko i de seneste 28 års

  1. langsigtede vækst,
  2. konjunkturcyklusser værdiskabelse i BULL markederne
  3. samt værditabene i Bear markederne.

Ved at studere bogens omhyggelige beskrivelse af den historiske udvikling lærer private aktive investorer, hvordan de i fremtidige konjunkturcyklusser tjener på værdiskabelsen i BULL markederne og undgår værditabene i Bear markederne.

Axel påpeger, at det er vigtigt, at du baserer din aktiestrategi historisk analyse af det danske aktiemarked. De danske og andre nordiske børsnoterede selskaber er meget eksportorienteret og derfor meget konjunkturfølsomme. Det giver flot værdistigning i BULL markederne.

 

 

Den perfekte julegave!
 
Bestil nu og vær blandt de første til at modtage helt ny og opdateret udgave af denne bemærkelsesværdige og anerkendte bog om investering og formuepleje for private investorer.

 

1. Det danske aktiemarkeds tre stigende veje!

Bogens nye kapitel 9 er en nyhed, som analyserer væksten og konjunkturerne i de seneste 28 års syv aktiekonjunkturer fra 1990 til 2018. Analysen afslører det danske aktiemarkeds tre stigende veje.

1.1 Den første langsigtede 30 årige trend stiger med 10 % per år. Den fordobler værdien på 8 år. Dette er de børsnoterede virksomheders holdbare langsigtede vækstrate.

1.2 Den anden langsigtede trend løber i 10 år over tre konjunkturcykler. De historisk stærke 10-års trende stiger med 20 % per år og fordobler værdien på kun 4 år. Dem oplevede vi i 1990'erne  og igen i 2010'erne.

Bogens konjunkturanalyse viser, at erfaringerne fra 1990'erne var meget værdifuld i 2010'erne.

Læg mærke til, at den anden trend stiger med +20 % p.a., dvs. dobbelt så hurtigt som den holdbare langsigtede økonomiske trend. Forbavsende!

1.3 Den tredje stigende trend stiger med +40 % om året. Den fordobler værdien på i gennemsnit to år. Det er konjunkturcyklernes BULL trende.

Læg mærke til, at værdien i BULL markederne stiger med +40 % p.a., dvs. fire gange så hurtigt, som den holdbare langsigtede økonomiske trend. Det er endnu mere forbavsende!

På grund af de værdiskabende for hurtigt stigende BULL trende må de de nødvendigvis afløses af faldende værditabende Bear trende.

AMA's AktieKraft kan forklare, hvorfor trenden stiger og falder!

Ikke overraskende opnår aktive investorer med Axel's konjunkturtilpassede KØB&Sælg strategi et væsentligt bedre afkast end afkastet af den traditionelle KØB&Behold strategi. I bogen kan du læse, hvor meget bedre!