NPinvestor.dk
Fredag den 19.04.2024

Er du forberedt på aktiemarkedet i 2019?

NYHED! Bestil "Vinderstrategier i Aktiemarkedet" - et "must have" for den private investor og den perfekte måde at forberede sig på 2019!

 

"Vinderstrategier i aktiemarkedet"

Sådan fordobler den seriøse investor sin formue med kontrolleret risiko af succes forfatter, investor og foredragsholder Axel Steuch

 

Gør din bedste handel nogensinde,
Invester i dig selv og køb bogen i dag >

 

"Vinderstrategier i Aktiemarkedet" er blevet en ægte klassiker for den aktive og seriøse investor som vil gøre en forskel. Bogen udkommer netop nu i 4. oplag med redaktionel opdatering og nyt indhold - læs mere her.

Mange investorer har draget stor nytte af bogen med Axel's analyser og strategi til at pleje formuen, baseret på en Køb&Sælg strategi som giver et væsentligt bedre afkast end den traditionelle Køb&Behold strategi. I bogen kan du læse, hvor meget bedre

Derfor er investorer tilfredse med bogen:

  • Du lærer at finde vinderaktierne, kontrollere din risiko, undgå faldgruberne og maksimere værdien af
    din formue og opsparing.

Aktiemarkedet i 2018 har været faldende og mange har taget store tab. Det er ikke altid nødvendigt! 

"Vinderstrategier i Aktiemarkedet" er den perfekte måde for investorer at forberede sig på nye udfordringer i aktiemarkedet i 2019!

Axel Steuch har forfattet helt nyt indhold med lærerige studier og brugbar viden til gavn for investorer som tager pleje af deres egen formue alvorlig. 

Det nye indhold går i dybden med 30 års konjunkturudvikling i det danske aktiemarked foruden også at gennemgå det amerikanske marked. 

Læs mere om bogens indhold her.

 

 

Den perfekte julegave!
 
Bestil nu og vær blandt de første til at modtage helt ny og opdateret udgave af denne bemærkelsesværdige og anerkendte bog om investering og formuepleje for private investorer.