NPinvestor.dk
Fredag den 26.04.2024

Få succes med dine aktieinvesteringer 

 

Kampagnerabat: - 30 pct. på investeringsværktøjet Vikingen Mini

 

Nøglen til succesfuld fremgang på de finansielle markeder, skal findes i korrekt information. I den turbulente aktieverden er det afgørende at have et værktøj, der kan hjælpe med at overvåge fremtidige forandringer, på de globale markeder. Forskellen mellem gode og dårlige investeringer afhænger sjældent af held.

 

Sådan får du overblik over de finansielle markeder og styr på dine aktier

NPinvestor og Vikingen Financial Software har udviklet analysesystemet Vikingen Mini. Programmet er det ideelle værktøj, hvad enten det drejer sig om et hurtigt overblik eller dybdegående analyse. Det første Vikingen analysesystem så dagens lys for næsten 20 år siden.

Vikingen er bygget op omkring forskellige moduler. I Vikingen Mini versionen indeholder de tekniske analysemoduler med modellerne Bollingerkanal, Kursgraf, Momentum, Point & Figure og RSI.

Analyseværktøjet giver adgang til de 310 største aktier på det Nordiske marked samt 32 internationale indeks.

Den unikke modulopbygning gør, at Vikingen altid kan sammensætte en aktieløsning, der tilgodeser netop dine eller din virksomheds nuværende og ikke mindst fremtidige investeringsbehov.

 

Prisen for Vikingen Mini er normalt 579,- kr. for et års abonnement. Kampagne rabatten er på mere end 30 pct., så din pris kun er 390,- kr. i de næste 14 dage.

Send din bestilling til lp@npinvestor.dk med navn, adr, mail og telefon nr. Du er også velkommen til at tage kontakt med spørgsmål på samme e-mail.