McDonald's indleder nyt samarbejde omkring levering lige til døren

Udgivet den 16-07-2019  |  kl. 22:31  |  

Levering lige til døren er for mange tømmermændsramte noget af det bedste, man kan komme i tanke om.

Det har den amerikanske fast food-mastodont McDonald's luret, og inden længe udvider kæden sine tilbud inden for levering til folks hjem via et samarbejde med virksomheden Doordash.

Doordash, der i dansk kontekst leverer en lignende service som eksempelvis Just Eat eller Wolt, indleder samarbejdet med McDonald's senere i denne måned med en test på markedet i Houston, Texas.

Derefter kan samarbejdet blive udvidet til flere byer, da Doordash er tilstede i 50 forskellige stater og kan levere til 80 pct. af den amerikanske befolkning, skriver Bloomberg News.

Ifølge nyhedsbureauet har Bill Garrett, der er direktør hos McDonald's, i et interview sagt, at andre markeder kan følge Houston-markedet trop mod slutningen af tredje kvartal og starten af fjerde kvartal.

Levering lige til døren er ikke en helt ny service for McDonald's, som siden 2017 har tilbudt den service via et samarbejde med Uber Eats.

Bill Garrett fortæller, at McDonald's kan lave endnu flere leveringssamarbejder end blot de eksisterende med Uber Eats og Doordash, da der er et stort marked for at levere folks mad til døren.

- Leveringsforretningen vokser virkelig hurtigt. Vi vil bare have vores andel af det marked, siger han ifølge Bloomberg News.

/ritzau/FINANS

Dan Petersen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,05%
 
16/08/19

 
4,32%
 
16/08/19

 
3,97%
 
16/08/19

 
2,14%
 
16/08/19

 
0,70%
 
16/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder