Areva villig til at kikke på Alstom-vindaktiviteter

Udgivet den 20-05-2014  |  kl. 16:14  |  

Det franske selskabet Areva åbner op for muligheden for at gå ind og købe vindaktiviteterne fra industriselskabet Alstom, hvis de pågældende aktiviteter kommer til salg som et led i Alstoms salg af sine energiaktiviteter til enten General Electric eller Siemens.

- Hvis mulighederne opstår i fremtiden, naturligvis, givet Arevas ambition inden for vedvarende energi, skulle vi være klar til at studere mulighederne i denne overordnede handel, sagde Arevas topchef Luc Oursel politikere i det franske parlament tirsdag ifølge Bloomberg News.

For at dæmpe franske bekymringer for en amerikanske overtagelse af det store franske selskabs energiaktiviteter har GE i et brev til den franske præsident Francois Hollande givet udtryk for, at det vil være villig til at sælge Alstoms vindaktiviteter til franske investorer, hvis det får succes med sin overtagelse.

GE aflagde i slutningen af april et bud på Alstoms energiforretning lydende på 12,35 mia. euro, men efterfølgende meddelte den franske præsident François Hollande, at man ikke fandt tilbuddet godt nok.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk


Seneste nyheder