Der kan ske overraskelser, når man better

Dette indhold er sponsoreret

Disse aktier klarer sig godt trods inflation

Økonomien i disse dage virker måske skrøbelig. Vi hører om begivenheder rundt i verden, der påvirker den internationale økonomi, så inflationen er på sit højeste siden finanskrisen. Og det kan mærkes på pengepungen, både som privatperson og i erhvervslivet.

Aktiehandel blandt småsparere er stigende - sådan kommer du i gang

Aktiehandelen blandt småsparere er steget kraftigt de seneste par år. I de første måneder af 2020-pandemien oplevede flere børsmæglere og investeringsbanker, at opsparingerne steg med over 30 %.

Trænger du til at starte på en frisk? Start med disse tiltag

Dette indhold er sponsoreret   Nogle gange rammes man af følelsen af gerne at ville starte på en frisk og måske få ny energi i hverdagen. Nogle tiltag, som man kan forsøge sig med, er at skabe et overblik over økonomien, få ryddet ud i gemmerne og få en ny hobby.

Få ekstra luft i budgettet med hurtige og nemme online lån

Dette indhold er sponsoreret   Der kan være mange grunde til, at du har brug for lidt mere luft i budgettet: Du kan have modtaget en uforventet regning, dit hus kan have behov for en renovering eller en udskiftning, din bil siger pludselig underlige lyde, eller du kan simpelthen bare have