To brande hos Novo efterforskes - intet tyder på sammenhæng

Udgivet den 27-05-2024  |  kl. 15:25  |  

Inden for en uge var der brand hos Novo Nordisk to steder - på en byggeplads på Hallas Alle hos Novo i Kalundborg og i en kontorbygning ved hovedkontoret i Bagsværd.

Politiet efterforsker de to sager - men indtil videre er der ifølge Novo intet, der tyder på, at der skulle være en sammenhæng mellem brandene, eller at de skulle være påsat af nogen.

- Der er intet, der indikerer, at der skulle ligge noget kriminelt bag brandene. Årsagerne til brandene i Kalundborg og Bagsværd bliver fortsat efterforsket af politiet, skriver Novo Nordisks pressechef Lars Otto Andersen-Lange til Medwatch.

- Helt generelt prioriterer vi sikkerheden omkring vores sites højt. I forhold til Bagsværd har der siden branden opstod været fokus på at gøre området sikkert og afspærre stedet. Vi forventer, at alle nærliggende bygninger er i fuld drift inden for de kommende dage, skriver pressechefen til mediet.

I Bagsværd udbrød der brand uden for en bygning, og den spredte sig til en af Novos kontorbygninger, dog ikke hovedkvarteret.

Om branden på byggepladsen i Kalundborg oplyste Novo presseafdeling til MarketWire, at den ikke har indflydelse på den eksisterende produktion.

- Det vil kræve noget oprydning, men det er primært taget, der er blevet påvirket, ikke produktionsprocessen, oplyste Novo.

Der kom ikke nogen til skade ved de to brande.

.\\˙ MarketWire

Charlotte Mackeprang

Tags:  Shares❯ 

Seneste nyheder