Feltet snævrer ind i kampen om DB Schenker: Fire selskaber tilbage ifølge kilder

Udgivet den 27-05-2024  |  kl. 08:27  |  
Maersk

Der er fire potentielle købere tilbage i kampen om det tyske logistikfirma DB Schenker, og en eller flere af parterne skal angiveligt være klar til at lægge mere end 15 mia. euro.

Det skriver Reuters og tyske Handelsblatt på baggrund af anonyme kilder med kendskab til processen.

DB Schenkers ejer, Deutsche Bahn, har kigget de ikke-bindende bud, som blev afgivet i sidste uge, igennem og udvalgt fire.

Ifølge Reuters er der tale om en finansiel investor, en strategisk investor, en europæisk investor og en fra Mellemøsten.

En eller flere af buddene skal angiveligt ligge på mere end 15 mia. euro, som er den pris flere analytikere har nævnt som værende mest realistisk. Øvrige bud ligger mellem 14 og 15 mia. euro, skriver Reuters.

Sidste uge kunne Bloomberg News rapportere, at både Mærsk og DSV havde afgivet bekræftede, ikke-bindende bud. Også den franske Mærsk-konkurrent MSC afgav bud, og det samme gjorde et konsortium bestående af kapitalfondene CVC Capital Partners og Carlyle Group.

Ifølge Bloombergs kilder var buddene fra de strategiske investorer som Mærsk, DSV og MSC, generelt lavere end fra kapitalfondene.

Ifølge Reuters kilder er CVC Capital Partners og Carlyle Group dog ude nu, men er i dialog med Abu Dhabi Investment Authority og GIC fra Singapore om et nyt fællesbud.

.\\˙ MarketWire

Christian Iversen Kielberg

Tags:  Shares❯ 

Seneste nyheder