Sådan beskytter du din virksomhed med industrihegn

Udgivet den 10-05-2021  |  kl. 12:58  |  

Har din virksomhed brug for større sikkerhed både i og udenfor åbningstid, så kan det være at du bør overveje at opsætte et industrihegn, for at beskytte din virksomhed.

Beskyt din virksomhed både indenfor og udenfor åbningstiden

Der kan være flere formål med at etablere et industrihegn rundt om din virksomhed. Den mest normale årsag til at man sætter et hegn op uanset type er, at man ønsker at understrege hvortil man må gå uden tilladelse.

Almindelige villaer bruger som oftest et stakit for at afgrænse matriklen, og derved for at understrege for uvedkommende at, det er hertil du kan gå og ikke længere. Det er det samme formål du kan ønske at opnå med et industrihegn.

Med et industrihegn signalerer du på forhånd til ubudne gæster at deres færden ikke accepteres medmindre de har en særlig tilladelse. Det holder i de flestes tilfælde de ubudne gæster væk, fordi det også besværliggør deres ønske om at overskride en grænse.

Gør det svært for de uvedkommende gæster at komme ind

Det der oftest vil ske er, at den ubudne gæst søger mod virksomheder der endnu ikke har beskyttes sig mod udefrakommende, fordi det ganske enkelt er lettere at gå et andet sted hen. Mange virksomheder i de større byer, kan også bakse med hjemløse, der søger ly i indhak på bygningen, hvis der ikke er hegnet af.

Det gælder både beskyttelse af din virksomhed i åbningstiden og udenfor åbningstiden, når du har med industrihegn at gøre. Det er desværre nemlig ikke kun udenfor åbningstiden, at der kan være uvedkommende der kigger forbi.

Gør det tydeligt for selv de nysgerrige sjæle

Er din virksomhed pålagt særlige sikkerhedsregler indenfor din virksomheds område, f.eks. påbud om hjelm eller lignende ved færdsel omkring, så kan det være endnu mere vigtigt at der er gjort alt fra virksomhedens side for, at der ikke risikeres at der går folk rundt uden at kende til sikkerhedsreglerne.

Det kan have uheldige udfald, når der er nysgerrige folk der mener at de bare kan gå rundt indenfor din virksomheds område. Det ses hver dag, at f.eks. byggepladser får besøg af disse nysgerrige sjæle. Det er ikke fordi der er tale om dårlige mennesker der vil træde ind på matriklen for at gøre noget de ikke må. Ofte er det faktisk bare dumhed der gør, at de ikke tænker over at der kan være særlige grunde til, at det ikke går an når folk bare vælger at gå rundt i tide og utide på pladsen.

På denne type arbejdspladser er der som oftest sat et skilt med advarsel om at færdsel indenfor området ikke er okay for uvedkommende, men dette er ikke noget alle forstår. Derfor kan det være den bedste løsning at få et stabilt industrihegn sat op i stedet, for at det samtidig også umuliggør det for de uvedkommende.

Beskyt med et robust og vedligeholdelsesfrit industrihegn

Med et industrihegn får du et hegn der ikke kræver så meget andet end at blive sat ordentlig op. Der er tænkt i materialer, der både kan klare ubudne gæster og det det lidt mere kradsbørstige vejr som vi kan opleve i Danmark, hvor der skifter meget og slider meget på materialerne.

Industrihegnet er vedligeholdelsesfrit og du skal derfor ikke sætte tiden af til at du hver andet år skal ud og behandle og reparere hegnet. Når det først er stillet op af de rigtige fagfolk, så har du altså en sikker løsning i mange år frem.

Det kan for nogle, virke alt for industrielt og måske også lidt fængselsagtigt med et industrihegn, men det behøver ikke det ikke at være længere. Det er nemlig muligt nu også at få et industrihegn der fremstår flot sammen med din bygnings facade.

Udgivet af: Penge