HeidelbergCement falder efter svagt regnskab

Udgivet den 07-11-2013  |  kl. 12:53  |  

HeidelbergCement falder 4,6 pct. til 56,41 euro efter den tyske FLSmidth-cementkunde torsdag morgen har fremlagt regnskab for tredje kvartal, hvor både driftsindtjeningen og omsætningen er lidt lavere end ventet.

HeidelbergCement fik en lille omsætningstilbagegang til 3,89 mia. euro i tredje kvartal, hvilket var en anelse under analytikernes forventninger på 3,91 mia. euro. Driftsindtjeningen (OIBD) faldt 7 pct. til 811 euro. Driftsindtjeningen faldt til 603 mio. euro fra 647 mio. euro, hvilket også var under analytikerkonsensus på 640 mio. euro.

HeidelbergCement skriver i regnskabsmeddelelsen, at salgsmængderne er forbedret inden for alle forretningsområder i forhold til tredje kvartal af 2012 på grund af den fortsatte genopretning af efterspørgslen efter byggematerialer i Europa og Nordamerika samt den vedvarende vækst i de asiatiske og afrikanske lande.

HeidelbergCement fastholder forventningerne for 2013 om at øge omsætningen og driftsindtjeningen, mens indtjeningen før skat ventes at blive væsentligt forbedret. 

Udgivet af: Aktiefokus