Trifork køber sig ind i digitalt sundhedsselskab i Schweiz

Udgivet den 24-10-2023  |  kl. 14:10  |  
Arkiv: Foto

Trifork styrker sit samarbejde med det schweiziske digitale sundhedsselskab Bluespace Ventures ved at erhverve en ejerandel på 14,29 pct. og indtræde i bestyrelsen.

Det skriver Trifork, efter at det danske selskab i maj 2022 vandt en kontrakt med Bluespace Ventures, der gør Trifork til den førende teknologipartner inden for levering af avanceret sundhedssoftware til det schweiziske marked.

I andet kvartal af 2022 startede Trifork og Bluespace Ventures udviklingen af en ny og moderne eHealth-platform kaldet Compassana, skriver Trifork, der pointerer, at platformen gik live i andet kvartal af 2023.

Gennemførelsen af den endelige aftale er betinget af godkendelser fra relevante konkurrencemyndigheder, som forventes opnået i fjerde kvartal 2023, skriver Trifork.

- Efter afslutningen af den endelige aftale vil Triforks investering i Bluespace Ventures blive rapporteret som et finansielt aktiv og inkluderet i Trifork Labs-segmentet, skriver Trifork, der pointerer, at investeringen ikke vil påvirke prognosen for 2023.

.\\˙ MarketWire

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Shares❯