Best Buys aktie stiger på højere indtjening end ventet trods fald

Udgivet den 25-05-2023  |  kl. 13:44  |  

Best Buys indtjening dykker, men lander over det ventede. Det bliver taget god imod af investorerne, der sender aktien op med 4,7 pct. i det amerikanske formarked.

Kæden, der blandt andet sælger elektronik og husholdningsapparater, har landet end indtjening per aktie på 1,15 dollar i årets første kvartal. Det skal ses i forhold til 1,57 dollar per aktie i samme periode året forinden, mens forventningen blandt analytikerne var 1,11 dollar per aktie.

- Forbrugerne er tydeligvis forsigtige og overvejer deres beslutninger, mens de fortsat kæmper med en høj inflation og lav forbrugertillid, siger topchef Corie Barry i forbindelse med regnskabet ifølge Bloomberg News.

Indtjeningen er hentet fra en omsætning på 9,47 mia. dollar i første kvartal, der er 11 pct. lavere end samme periode året før. Analytikerne havde estimeret en lidt højere omsætning på 9,54 mia. dollar.

I det igangværende andet kvartal venter Best Buy at se et fald i det sammenlignelige salg i niveauet minus 6 pct. til minus 8 pct., hvor analytikerne estimerer et fald på 5,4 pct.

.\\˙ MarketWire

Trine Vestergaard

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯