Curasight modtager milepælsbetaling på knap 3,5 mio. kr. fra partneren Curium

Udgivet den 22-01-2024  |  kl. 07:52  |  
Arkiv: Foto

Biotekselskabet Curasight, der er noteret på den svenske Spotlight-børs, har modtaget en milepælsbetaling på 0,5 mio. dollar, eller godt 3,4 mio. kr. fra sin partner Curium.

Betalingen er relateret til udviklingen af en teknologi til at forbedre diagnosen af prostatakræft, lyder det i en meddelelse.

Det er første gang, at Curasight, der er noteret på Spotlight-børsen, modtager en milepælsbetaling fra Curium.

Curasight indgik udviklingsaftalen med Curium tilbage i maj 2023 og er berettiget til at modtage milepæle på op til 70 mio. dollar i forbindelse med udviklingen og kommercialiseringen af diagnoseteknologien. Hertil kommer tocifrede royalties, eller procenter af et eventuelt fremtidigt salg.

- At nå denne milepæl illustrerer de store fremskridt, vi gør under vores aftale med Curium - en global markedsleder inden nuklearmedicin og en ekspert i at udvikle, fremstille og kommercialisere radiofarmaceutiske produkter i verdensklasse, siger Ulrich Krasilnikoff, administrerende direktør i Curasight ifølge en meddelelse.

Curasights diagnose bygger på selskabets diagnostiske platform Utrace, der udnytter et særligt sporingsstof til PET scanninger, som binder sig til en biomarkør for kræftceller.

Selskabet har været noteret på Spotlight-børsen i Stockholm siden oktober af 2020. Aktien lukkede fredag i 18,75 svenske kr. efter et fald på 0,8 pct. Det seneste år er aktien lukket mellem 11,48 svenske kr. i febraur sidste år og 29,60 svenske kr. i maj sidste år.

.\\˙ MarketWire

Jakob Dalskov

Tags:  Shares❯  Spotlight❯ 

Seneste nyheder